MR. SUSHI DEN HAAG

MR. SUSHI DEN HAAG Is het goed? Vertel het anderen. Zo niet, vertel 't ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 943 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

19 aug 2022 om 23:39 Veel te laat bezorgd omdat ze onze bestelling waren vergeten.. Na bezorging lag de helft door of uit elkaar. Voor ons geen volgende keer!
18 aug 2022 om 7:52 Helaas voor de 2e keer geen wasabimayonaise er bij, terwijl het dit keer ook in de opmerking er bij stond. Goed lezen wat er staat bij alle opmerkingen! Want er zit een verschil in wasabi en wasabimayonaise.
17 aug 2022 om 22:14 Erg lekker en bij een klein foutje meteen goedgemaakt! Contact ging goed en netjes gebeld ipv aangebeld bij bezorging zoals verzocht aan ze. We gaan hier vaker bestellen :) bedankt!
17 aug 2022 om 22:03 Te laat, sushi was niet meer krokant, slechte service aan de telefoon.
15 aug 2022 om 19:21 Na meerde te hebben geprobeerd mijn favoriet gevonden. Smaak, prijs/kwaliteit helemaal top.
14 aug 2022 om 18:16 Er zat een nagel in me eten en toen ik belde naar de zaak werd mijn klacht totaal nier serieus genomen + de jonge zei dat het vaker gebeurde. SCHANDALIG!
13 aug 2022 om 18:49 Fast and great food, Could have a bit more of the salmon though
13 aug 2022 om 13:08 Missed two ingredients but came super fast.
12 aug 2022 om 22:39 Family sushi set for 51.50 euro. Its wos be realy simple sushi set. I really disappointed abot so high price and lower quality. In pictures you dont can see Everything. Beter look something else
10 aug 2022 om 0:31 Pokebowl viel helaas tegen. Een beetje droog zonder saus en geen goede plakrijst gebruikt. Jammer. De bezorgtijd was wel sneller dan verwacht.
7 aug 2022 om 23:47 Mijn eten duurde best wel lang en bij aankomst was mijn drankje vergeten. Bezorger gaf aan dat hij mijn drankje kwam brengen maar hij was helaas nooit meer gekomen.
6 aug 2022 om 9:01 Ik blijf dit de aller lekkerste sushi vinden! 1x een wat minder lekkere gehad, al 40x besteld ongeveer Bezorgtijd duurt alleen lang, vaak 50 tot 70 min.. maar dan heb je wel lekkere sushi!