MR. SUSHI DEN HAAG

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1079 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2022 om 7:16 Is OK
7 dec 2022 om 21:50 1 Ster nog te veel,Zit nu al ruim 3 uur op me eten te wachten , 2 keer gebeld allebij de keren is mij verteld dat ik snel me eten zou krijgen, niet dus.Word gezegd aan de telefoon dat het erg druk is , verder geen compensatie of excuses aangeboden
4 dec 2022 om 13:17 Snel bezorgd! Pokebowl was superlekker. Cola was de bezorger vergeten, hij ging meteen terug om het te halen en stond in 5min weer voor de deur.
4 dec 2022 om 11:07 Bezorging duurde erg lang terwijl er stond dat ze onderweg waren, bezorger belde beetje agressief aan? Warm eten was super koud sushi was het geld niet waard, geen aanrader
3 dec 2022 om 20:34 Waardeloze poke bowl. Weggegooid geld. Een bak met 3/4 plakrijst, fruitjes uit een pakje, een paar keiharde stukjes kop en wat blokjes komkommer. Schande!
2 dec 2022 om 21:43 Het was weer erg lekker dankjewel.
2 dec 2022 om 20:55 Heerlijke sushi, vooral de crispy en specials rolls! Ik bestel altijd vantevoren en krijg de sushi dan altijd rond de aangegeven tijd. Blijf hier bestellen :)
27 nov 2022 om 21:58 1600 uur eten besteld en aangegeven het om 1800 uur bezorgd te willen hebben. Helaas kwam het pas 75 min later nadat we na 60 min gebeld hadden.
27 nov 2022 om 21:29 Ruim drie uur moeten wachten op onze bestellen, toen het eindelijk binnen kwam ontbrak de helft en was de rijst gort droog
27 nov 2022 om 20:56 1 Ster nog te veel, Zit nu al ruim 3 uur op me eten te wachten , 2 keer gebeld allebij de keren is mij verteld dat ik snel me eten zou krijgen, niet dus. Word gezegd aan de telefoon dat het erg druk is , verder geen compensatie of excuses aangeboden
27 nov 2022 om 20:33 Duurt nu al bijna 3 uur nadat ik een simpele bestelling heb geplaatst… ongelofelijk dit. Voortaan maar bij een andere bestellen… nu wachten op de kwaliteit maarja als je al 3 uur moet wachten zal het vast niet veel voorstellen.
27 nov 2022 om 20:25 Bestelling is na twee uur nog niet bezorgd!